De bazen twijfelen nog, maar waarom
07 juni 2021 

De bazen twijfelen nog, maar waarom

Veel teams willen graag de workshop schapendrijven doen, maar al een paar keer twijfelden de bazen nog en dat hoeft echt niet.

Het is de afgelopen weken een paar keer voorgekomen dat teams zich opgaven voor een schapenworkshop. Op het laatste moment werden deze afgezegd omdat de "baas" het dan toch niet zo'n goed idee vond dat mensen te dicht op elkaar een activiteit deden.
Nu kan ik de bazen niet overtuigen, maar heb wel de behoefte om even te laten weten dat tijdens het schapendrijven iedereen ruim voldoende afstand kan houden, iedereen continu buiten is en we hoeven niet te schreeuwen tegen de schaapjes, want daar reageren ze toch niet op.

Kortom, de workshop schapendrijven voldoet aan alle voorwaarden voor een leuke activiteit in het staartje van de coronatijd. Wij horen van vrijwel alle deelnemers dat zij op het werk dichter op elkaar zitten dan bij deze activiteit.

Bij het nazitten bij Gasterij Kruisberg heeft iedereen zelf in de hand hoe dicht ze op elkaar kruipen. Ook hier zijn alle voorwaarden aanwezig om afstand te kunnen houden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen