Wat heerlijk, we kunnen weer

Sinds de versoepelingen van 19 mei kunnen we weer heerlijk aan de slag met de workshops schapendrijven. Lekker weer naar buiten met een groep en ook no leuke inzichten op doen.
Gezien het aantal aanvragen denk ik dat ik niet de enige ben die staat te popelen om naar buiten te gaan. Groepen die al een datum hadden staan, maar nog niet mochten vanwege de corona-maatregelen hebben vanaf vandaag nog twee weken voorrang om een nieuwe datum te prikken voor hun workshop schapendrijven. Daarna is het “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”.

Het terras van Gasterij Kruisberg is weer langer open dus dat betekent dat er ook weer geluncht kan worden. Het enige wat nu nog roet in het eten kan gooien is het weer, want bij regen kunnen we nog steeds niet naar binnen. Mij maakt dat niet uit, ik heb lang genoeg binnen gezeten. Zelfs een hele dag regen krijgt mij niet meer uit mijn goede humeur.

Ook zo’n zin om naar buiten te gaan met en groep vrienden, collega’s, familie of wie dan ook? Kijk dan even hier naar de mogelijkheden voor de schapenworkshops met of zonder de Bosw8er.

Over de schrijver
Reactie plaatsen