Heel soms worden een schapenworkshop afgeblazen
05 juli 2023 

Heel soms worden een schapenworkshop afgeblazen

Het gebeurt hoogstwaarschijnlijk zelden, sterker nog in 6 jaar tijd is het nog nooit voorgekomen, maar bij bepaalde weersomstandigheden kan een workshop afgeblazen worden.


Weersomstandigheden
Het uitgangspunt is dat de schapenworkshops altijd doorgaan. Dus ook bij slecht weer. Hier kun je je gewoon goed op kleden. Er zijn echter twee uitzonderingen: 

  • Storm, als het flink stormt, dan wordt het duingebied afgesloten voor bezoekers. dit kan dus een reden zijn dat de schapenworkshop wordt afgelast.
  • Hitte, boven de 26 graden wordt het echt te warm voor de workshop. Zowel voor de deelnemers die twee uur in de volle zon lopen en ook zeker voor de schapen. 

Bij voorspellingen van dit soort weertypes hebben we altijd een dag vooraf even contact.

Soms betekent het dat er echt niets kan. Het is echter ook mogelijk dat we bijvoorbeeld de activiteit omboeken naar een activiteit bij Outstanding Events zij organiseren activiteiten op het strand bij Wijk aan Zee. Iets heel anders dan schapendrijven natuurlijk maar het staat zeker ook garant voor een hele leuke dag of leuk dagdeel. Hierdoor kan het geplande uitje toch doorgaan.

Het leukste blijft natuurlijk dat het schapendrijven gewoon doorgaat en daar gaan we voor!

Over de schrijver
Reactie plaatsen