Schapenbitter

Ik blijf nog even in de reeks van vernieuwingen, want de Schapenbitter van schapendebaas.nl heeft het daglicht gezien en daar ben ik heel blij mee.
In samenwerking met Ellen Rouwhorst van  Wijntapperij De Burg uit Noord Scharwoude beschikken we bij de schapenworkshops nu over een eigen kruidenbitter, zodat we elke workshop af kunnen sluiten met een Schapenbittertje. Deze Schapenbitter wordt geproduceerd in één der oudste distilleerderijen van Nederland.

Het idee is vorig jaar geboren toen een groepje vriendinnen de schapenworkshop afsloten met een eigen meegebrachte kruidenbitter. Dit was zo’n leuk momentje dat ik het idee maar gepikt heb.
Als je het dan doet, dan moet het natuurlijk goed, dus vanaf vandaag zijn de kruiken beschikbaar.

En natuurlijk blijft Gasterij Kruisberg niet achter. Zij omarmden het idee onmiddellijk dus vanaf nu is Schapenbitter ook bij Gasterij Kruisberg verkrijgbaar.

Het zal me niet verbazen als ook De Bosw8er niet achter kan blijven om ook bij zijn activiteiten de mensen kennis te laten maken met deze heerlijke Schapenbitter.

Dus alles is er nu helemaal klaar voor. Moesten de deelnemers in januari het nog doen met een kaneel-likeurtje, de deelnemers aan de schapenworkshop in februari kunnen nu hiervan genieten.

En dan op naar het voorjaar, op naar de lammertijd.

Over de schrijver
Reactie plaatsen