Ook voor families blijkt het leuk

De eerste keer dat ik een verzoek voor een schapenworkshop kreeg voor een gezin met volwassen kinderen, moest ik me even achter de oren krabben. Maar nu we er meerdere gedaan hebben met families kan ik met een gerust hart zeggen: ook dit is top.

Soms lijken het wel familieopstellingen, maar dat laten we gewoon voor wat het is. Het accent op de communicatie en de focus op de schaapjes zorgt voor dat de familie een leuke workshop beleven.
Zo schreef een deelnemer onlangs een review op 1001activiteiten.nl :

Fantastische workshop voor een saamhorige familiedag

We hebben met de familiedag (11pers) een schapenworkshop gedaan bij Pieter. Vooraf al fijn contact gehad en de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd. […]Samen met zijn collega gaf Pieter eerst uitleg en hebben ze een mooie demonstratie gegeven met de hond Brick. Hierna moesten we zelf aan de slag! […]Hilariteit tot gevolg. Bleek binnen onze familie juist dat als we niks mochten zeggen EN geen gebaren mochten maken, het uiteindelijk het beste resultaat gaf…

Kortom, een geweldige workshop, serieuze inzichten, hilariteit waren de steekwoorden van de dag.

Wij hebben genoten! Een dikke aanrader om eens te doen. Je komt jezelf tegen!

Dit soort enthousiasme dus, daar wordt je toch blij van.
Ik ben echt nieuwsgierig wat de komende workshops weer voor een leuke inzichten gaan opleveren. En dan bedoel ik niet alleen voor de deelnemers.

Over de schrijver
Reactie plaatsen