Het was weer een tof seizoen

Nog twee schapenworkshops te gaan, maar dan zit het er toch echt op voor dit jaar. Het was weer een tof seizoen met een hoop leuke en vooral diverse teams en groepen.

Gaaf om terug te horenĀ wat deelnemers aan mooie inzichten opdoen bij zichzelf en hoe bruikbaar dit kan zijn in het dagelijks leven en/of werk. Het belangrijkste blijft toch elke keer dat iederen vooral een leuke ochtend en/of middag heeft, waar ze nog een tijdje van kunnen nagenieten.


Nieuw dit jaar was dat de Bosw8er het zo druk heeft met zijn project Bosw8er in de klas dat hij af en toe vervangen werd door Vince Ronde van Rewilder. Geen nood bleek, want de deelnemers waren over Vince net zo enthousiast als over Evert Jan.

Ook nieuw was dat we de maximale temperatuur omlaag bijgesteld hebben. Vanaf 26 graden kan de workshop schapendrijven dus niet meer doorgaan. Gelukkig heeft Outstanding Events uit Wijk aan Zee aangeven dat zij vaak lastminute paraat kunnen staan om de activiteit over te nemen, zodat het team toch een teamuitje heeft op de dag.

Ik ga de winter weer vullen met trainingen omgaan met agressief gedragĀ in de zorg en voor hen die dat willen zullen er ook de nodige workshops in het digiminderen verzorgd worden.

Genieten van de herfst nu, op naar de feestdagen en vanaf februari de voorbereidingen voor de lammertijd....bijna voorjaar.

Over de schrijver
Reactie plaatsen