Demo schapendrijven op Zomerpodium 2018
05 juli 2018 

Demo schapendrijven op Zomerpodium 2018

Onderstaand bericht was de aankondiging van het schapendrijven op Zomerpodium 2018. Inmiddels ligt deze geslaagde activiteit alweer achter ons, maar als je een impressie het Zomerpodium wilt zien, klik dan hier.

Zondag 15 juli dan is het weer zover. Dan vindt bij kasteel Marquette in Heemskerk het ZOMERPODIUM plaats. Naast de vele artiesten die hier optreden zijn er ook diverse activiteiten van het PWN.
Stichting Crosshill geeft op de zondagmiddag een drie of viertal demonstraties schapen drijven en daar wordt ik altijd weer blij van.

Rob Martens en ik (de trainers van Schapenworkshop.nl) zijn twee van de acht vrijwilligers die wekelijks actief in de weer zijn bij Crosshill om, samen met de mensen van De Gasterij, voor de Hooglanders, geiten en schapen te zorgen. Naast deze zorgtaken geven verschillende vrijwilligers ook schapendemo’s.
Zo zullen zondag Rob en Marit met wel vier verschillende Bordercollies laten zien waar zij samen met de honden toe in staat zijn.
Aan mij de twijfelachtige eer om dit alles aan elkaar te mogen praten.

Mocht je je zondagmiddag 15 juli vervelen……kom gezellig langs. Het is de moeite waard en voor de echte Hollanders onder ons…..de toegang is gratis.

Over de schrijver
Reactie plaatsen