Teams ontmoeten elkaar weer buiten
25 mei 2020 

Teams ontmoeten elkaar weer buiten

Na een paar maanden binnen met digitaal contact willen collega’s elkaar weer in het echt ontmoeten, weg achter de computer. En bij schapendebaas.nl merken we dat direct, teams willen naar buiten!

Vol enthousiasme bellen mensen of het, ondanks de 1,5 meter-maatregel, mogelijk is om met hun team een workshop schapendrijven te doen. En net zo enthousiast kan ik dat bevestigen, want ook wij hebben er enorm veel zin in om weer te starten.

Met wat kleine aanpassingen was dit ook zo geregeld. Zo doen we alles buiten. Er zijn zelfs buiten wc’s geplaatst zodat niemand naar binnen hoeft. Natuurlijk geldt de 1,5 meter-regel en zitten er maximaal 4 mensen aan een tafel.

Voor de workshop schapendrijven zelf veranderde er niet zoveel. We hoefden maar één oefening te schrappen omdat je daarbij wel heel dicht op elkaar stond. De rest is goed te doen en de schapen maken zich echt niet druk om die 1,5 meter.

Heb je ook zin om het digitale even vaarwel te zeggen en lekker buiten iets leuks te ondernemen met je collega’s? Gegarandeerd leuk en het levert je ook nog mooie inzichten op. Kijk dan even op de website of meldt je hier gelijk aan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen