Schapenworkshop en grote groepen
05 februari 2019 

Schapenworkshop en grote groepen

Steeds vaker kwam het voor dat grote groepen zich aanmeldden om deel te nemen aan de schapenworkshop. Dit maakte dat we snel op zoek moesten naar andere activiteiten rond de schapenworkshop omdat met 40 man de workshop volgen geen optie is. Dus deze grote groepen heeft ons gebracht bij leuke mensen die mooie activiteiten aanbieden die goed te combineren zijn bij onze schapenworkshop.

Ik ben blij met De bosw8er die wandelingen verzorgt waardoor je voortaan anders door de natuur loopt. En met Caroline Hogewoning die je inspireert met haar natuurcoaching en Chinese bewegingsoefeningen;  Chi Neng Qigong. Of wat te denken van Kijk Wandelcoaching waarbij Yvonne Mooij-van-Bekkum, je meeneemt, zonder plan, geen programma en je toch een belevenis hebt die je meer oplevert dan 1,5 uur wandelen. Straks komt Ton Leeuwrik hier nog bij die je weer op een heel andere, bijzondere manier naar de natuur laat kijken.
Natuurlijk moesten we ook rekening houden met hen die minder bewegelijk willen zijn en daarvoor hebben we de rondrit met de Jan Plezier van Gasterij Kruisberg. Deze tocht heeft als enige beperking dat er maximaal 18 mensen meekunnen en dat dit niet in juli en augustus kan omdat het dan te druk is in het duin.

Leuk om te zien hoe het starten van de schapenworkshop in zo’n korte tijd kan leiden tot leuke nieuwe samenwerking.  Het is zo fijn om te zien dat er zoveel mensen zijn die er plezier aan beleven om anderen van de natuur te laten genieten. Dit inspireert niet alleen mij, maar ook alle deelnemers die tot nu toe gebruik gemaakt hebben van deze activiteiten.

Misschien moet ik ook nog eens gaan nadenken over een workshop Hooglanders knuffelen, al weet ik nog niet helemaal wat de invulling hiervan zou moeten zijn 🙂

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen