Quinn komt het team versterken
15 januari 2020 

Quinn komt het team versterken

 

Vandaag is Quinn gearriveerd. Na een flinke reis vanuit Ierland kwam hij samen met zijn moeder, zus en twee broertjes aan bij de Gasterij. Ik meldde al dat er veel nieuws toegevoegd wordt in 2020 aan de workshop schapendrijven. Dit is natuurlijk het leukste!

Quinn heeft al even kennisgemaakt met de schapen terwijl Rob met zijn, nieuwe Border collie pup, Scott even aan het oefenen was. Quinn wilde gelijk meedoen, maar ik denk dat het handig is dat hij eerst maar eens went aan een paar commando’s 🙂

Voor nu ligt hij gewoon moe onder mijn stoel. Waarschijnlijk meer dan genoeg indrukken opgedaan de afgelopen twee dagen.

Zijn zus Mait gaat vandaag met Melvin van de Gasterij mee en zijn moeder blijft ook bij de Gasterij. Ze zullen elkaar straks nog geregeld tegenkomen.

Het team van Crosshill, dat zorgt draagt voor de Hooglanders, geiten, Exmorepony’s en de schapen, beschikt nu in het totaal over 9 Border Collies. Vier daarvan zijn de komende twee jaar in training, maar zullen enthousiast bij alle activiteiten aanwezig zijn.

Over de schrijver
Reactie plaatsen