De terrassen zijn open en waarschijnlijk vanaf 10 mei weer workshops schapendrijven
03 mei 2021 

De terrassen zijn open en waarschijnlijk vanaf 10 mei weer workshops schapendrijven

De terrassen mogen gelukkig weer open en dat maakt dat het bij Gasterij Kruisberg weer een stuk gezelliger is. Natuurlijk was de take-away een mooie oplossing om toch nog iets te betekenen voor de gasten, maar gezellig met elkaar op een groot terras is toch echt sfeervoller. Het team van de Gasterij is dan ook blij om weer meer van hun gastvrijheid te kunnen laten ervaren.

Helaas is het voor de schapenworkshops nog niet zo ver. Het wachten is op extra versoepelingen. Zoals het er nu naar uitziet kunnen we vanaf 19 mei weer met groepen tot 30 personen aan de slag.

Als het weer toegestaan is om met een groep buiten iets te ondernemen, dan kunnen we weer van start. Alle groepen die al een datum hebben of hadden staan, krijgen direct bericht als dit zover is. Voor hen die zich op willen geven voor een schapenworkshop kan ik alleen maar zeggen: “gewoon doen!”. Je kunt maar beter vast wat hebben staan, je kunt het altijd nog verzetten. De verwachting is namelijk dat het straks echt stormloopt als we weer met z’n allen buiten wat mogen ondernemen.

Tot die tijd is het helaas nog wachten en wachten en wachten…… wil je wat filmpjes kijken tijdens het wachten? Klik dan hier

Over de schrijver
Reactie plaatsen