Even op vakantie geweest

Ik ben even op vakantie geweest. Tja, voor mij hoeft dat niet zo, maar mijn baasje vindt dat zo leuk. Hij moest zo nodig op de fiets naar Parijs en gelukkig heeft hij mij toen thuis gelaten, maar op de terugweg ben ik met de auto naar hem toegebracht zodat ik hem weer een tijdje in de gaten kon houden.

Lekker slapen in een tent dat vind ik heerlijk, maar al dat gezeul langs markten en kastelen dat doe je dan voor hem hè.

Gelukkig zijn we weer terug en heb ik inmiddels alweer lekker met de schapen gewerkt bij Crosshill Natuurbegrazing. Hij dacht zeker dat ik het verleerd was, maar ik kon hem blij verrassen dat ik echt na vier weken nog niets vergeten ben   

Volgende week weer workshops schapendrijven. Kunnen we weer mensen blij maken. Moet ik wel veel aan de kant toekijken, maar dat is ook wel goed voor mijn lachspieren.

Quinn

Over de schrijver
Reactie plaatsen